miércoles, abril 15, 2015

Comencem la cinquena edició del projecte Rua XIC Escena. (Taller de teatro gratis en Barcelona, Poble Sec)

Ahir vam fer un tancament màgic del projecte Rua XIC Escena 2014, amb l'estrena del documental al Mercat de les Flors. Es va omplir la sala amb participants de l'última edició, agents culturals  i socials del Poble Sec i tot Barcelona.

Ara posem el foco en la pròxima edició; on explicarem la historia i la gent que conforma el Poble Sec a traves d'un nou format escènic pel projecte: el teatre musical.

Per aquesta edició volem conèixer les histories del barri, implicar la diversitat del Poble Sec en l'espectacle i construir aliances amb les corals, grups d'historiadors, companyies de teatre, residències, joves, cultura popular i tants altres projectes culturals.

Per començar us animem a participar d'alguna de les següents maneres:

  1. Taller creació dimecres de 18.30 a 20.30 a C.C. Albareda, comencem dia 6 de maig: durant dos farem un taller de teatre per construir el guió de la peça. Si esteu interessats envieu un mail a creacioxic@gmail.com
  2. Programar de forma gratuïta una sessió de Cinefòrum al vostre espai per parlar de la convivència intercultural i el projecte XIC.


A partir del setembre farem proposarem més activitats enfocades a sumar i crear amb tots i totes.